Jätä sisältö väliin
Jätä apusisällön pääkohdat väliin

Kuinka otan tilini pois käytöstä tai peruutan sen?

Tilisi sulkeminen

Mene airbnb.com-sivustolle, kirjaudu Airbnb-tilillesi ja sulje tilisi kohdasta Tiliasetukset.

Kun suljet tilisi:

  • Kaikki mahdolliset nykyiset varauksesi majoittajana tai vieraana peruutetaan automaattisesti.
  • Profiilisi piilotetaan.
  • Jos olet majoittaja, ilmoituksesi piilotetaan.
  • Jotkut tiedot, kuten arvostelut, voivat yhä olla muiden käyttäjien nähtävissä.
  • Säilytämme tilitietosi, joten voit aktivoida tilisi uudelleen tulevaisuudessa.

Jos olet majoittaja ja haluat sulkea ilmoituksen tilisi sijaan, näin teet sen.

Tilisi poistaminen

Jos haluat sulkea tilisi pysyvästi ja poistaa sen, ota meihin yhteyttä.

Kun poistat tilisi:

  • Vahvistamme henkilöllisyytesi turvallisuussyistä ennen poistamispyynnön hyväksymistä.
  • Kaikki varaukset, jotka sinulla tällä hetkellä on majoittajana tai vieraana, peruutetaan automaattisesti.
  • Alamme käsitellä poistopyyntöäsi sen saatuamme, mutta jotkin tiedoistasi saattavat säilyä järjestelmissämme, jos laki meiltä sitä vaatii, ja jos laki sen sallii, voimme säilyttää tiedot.
  • Tiettyjen tietojen poistamisen sijaan voimme tehdä tiedot tunnistamattomiksi tai muuttaa tietoja niin, ettei niitä enää yhdistetä sinuun. Jotkut tietosi, esimerkiksi arvostelut ja muille henkilöille lähettämäsi viestit, saattavat silti olla näkyvissä muille.

Kun tilisi on poistettu, et voi aktivoida tiliäsi uudelleen, noutaa mitään tietoja tai päästä tilillesi. Sinun pitää luoda uusi tili, jos haluat käyttää Airbnb:tä uudelleen.