Siirry eteenpäin päästäksesi ehdotettuihin tuloksiin

    Kuinka otan tilini pois käytöstä tai peruutan sen?

    Voit joko sulkea tilisi väliaikaisesti ja aktivoida sen myöhemmin uudelleen tai poistaa sen pysyvästi.

    Näin suljet tilisi

    Sinun täytyy kirjautua tilillesi pöytätietokoneen tai selaimen kautta (ei Airbnb-sovelluksella) sulkeaksesi tilisi, minkä voit tehdä itse kohdassa Hallinnoi tietojasi.

    Kun suljet tilisi:

    • Profiilisi piilotetaan.
    • Jos olet majoittaja, ilmoituksesi piilotetaan.
    • Jotkut tietosi, esimerkiksi arvostelusi, saattavat jäädä toisten käyttäjien nähtäville.
    • Tallennamme tilitietosi, jotta voit aktivoida tilisi uudelleen tulevaisuudessa.

    Jos haluat aktivoida tilisi uudelleen, sinun on otettava meihin yhteyttä.

    Jos olet majoittaja ja haluat tilisi sijasta sulkea ilmoituksen, lue tästä ohjeet.

    Näin poistat tilisi

    Jos haluat sulkea ja poistaa tilisi pysyvästi, voit tehdä tämän itse kohdassa Hallinnoi tietojasi.

    Kun poistat tilisi:

    • Vahvistamme henkilöllisyytesi turvallisuussyistä, ennen kuin hyväksymme poistopyynnön.
    • Kun pyyntösi on käsitelty, henkilötietosi poistetaan pysyvästi lukuun ottamatta joitakin tietoja, jotka laki vaatii tai sallii meidän säilyttävän yksityisyydensuojamme mukaisesti.

    Kun tilisi on poistettu, et voi uudelleenaktivoida tiliäsi, noutaa mitään tietoja tai päästä tilillesi. Sinun täytyy luoda uusi tili, jos haluat käyttää Airbnb:tä uudelleen. Jos sinulla on kysyttävää rekisteröidyn käyttäjän oikeuksista tietoihinsa, lue lisää täältä.

    Saitko tarvitsemasi avun?

    Aiheeseen liittyviä artikkeleita