Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet

Tilisi sulkeminen tai poistaminen

Emme haluaisi nähdä sinun lähtevän, mutta jos olet päättänyt poistua Airbnb:ltä, sinulla on pari vaihtoehtoa. Voit joko sulkea tilisi väliaikaisesti ja aktivoida sen myöhemmin uudelleen tai poistaa sen pysyvästi.

Jos haluat lähettää pyynnön jommastakummasta, siirry kohtaan Hallinnoi tietojasi verkkoselaimella (ei Airbnb-sovelluksella).

Mitä tapahtuu seuraavaksi

Tilin sulkeminen

Kun suljet tilisi,

  • profiilisi piilotetaan
  • ilmoituksesi piilotetaan, jos olet majoittaja
  • jotkin tietosi, esimerkiksi arvostelusi, saattavat jäädä toisten käyttäjien nähtäville
  • Airbnb säilyttää tilitietosi, jotta voit aktivoida tilisi uudelleen tulevaisuudessa.

Jos haluat aktivoida tilisi uudelleen, sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä.

Jos olet majoittaja tai elämysjärjestäjä, voit myös sulkea ilmoituksen sulkematta koko tiliäsi.

Tilin poistaminen

Kun suljet ja poistat tilisi pysyvästi,

  • vahvistamme henkilöllisyytesi turvallisuussyistä, ennen kuin hyväksymme poistopyynnön
  • pyyntösi käsittelemisen jälkeen henkilötietosi poistetaan pysyvästi lukuun ottamatta joitakin tietoja, jotka laki vaatii tai sallii meidän säilyttävän. Lisätietoja tästä voit lukea yksityisyydensuojastamme.

Kun tilisi on poistettu, et voi aktivoida tiliäsi uudelleen, noutaa mitään tietoja tai päästä enää tilillesi. Sinun pitää luoda uusi tili, jos haluat taas käyttää Airbnb:tä. Lisätietoja rekisteröidyn käyttäjän oikeuksien käyttämisestä.

Huomaa: Manner-Kiinassa asuviin käyttäjiin sovelletaan eri käytäntöjä ja menettelyjä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Oliko tästä artikkelista apua?

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Hanki ohjeita varausten hallintaan, tilisi käyttämiseen ja moneen muuhun asiaan.
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy