Siirry eteenpäin päästäksesi ehdotettuihin tuloksiin

    Kuinka laitan ilmoitukseni lepotilaan tai piilotan tai suljen sen?

    Jos et halua kyselyjä tai pyyntöjä, voit joko laittaa ilmoituksesi lepotilaan tai piilottaa tai sulkea sen.

    Ilmoituksesi laittaminen lepotilaan tai sen piilottaminen ei vaikuta vahvistettuihin varauksiisi. Jos haluat sulkea ilmoituksen, sinun tulee hoitaa kaikki nykyiset varauksesi.

    Laita ilmoituksesi lepotilaan tietyksi ajaksi

    Voit laittaa ilmoituksesi lepotilaan ja piilottaa sen hakutuloksista tietyksi ajaksi:

    1. Siirry osoitteessa airbnb.com kohtaan Ilmoitukset ja valitse ilmoitus
    2. Valitse ilmoitus, jota haluat päivittää, napauttamalla ilmoituksen nimeä tai kolmen pisteen kuvaketta
    3. Napauta Muokkaa
    4. Vieritä ilmoitussivulla alas kohtaan Ilmoituksen tila ja napauta Muokkaa
    5. Napauta Ilmoituksen tila -sivulla Muuta tilaa ja valitse alasvetovalikosta Lepotilassa
    6. Anna alkamis- ja päättymispäivät ja napauta sitten Tallenna

    Voit laittaa ilmoituksesi lepotilaan enintään 6 kuukauden ajaksi tästä päivästä alkaen. Ilmoituksesi aktivoituu automaattisesti, kun asettamasi aikaväli on ylitetty. Saat muistutussähköpostin päivää ennen kuin ilmoituksesi aktivoituu uudelleen.

    Ilmoituksesi piilottaminen väliaikaisesti

    Ilmoituksesi poistaminen hakutuloksista toistaiseksi:

    1. Siirry osoitteessa airbnb.com kohtaan Ilmoitukset ja valitse ilmoitus
    2. Valitse ilmoitus, jota haluat päivittää, napauttamalla ilmoituksen nimeä tai kolmen pisteen kuvaketta
    3. Napauta Muokkaa
    4. Vieritä ilmoitussivulla alas kohtaan Ilmoituksen tila ja napauta Muokkaa
    5. Napauta Ilmoituksen tila -sivulla Muuta tilaa ja valitse alasvetovalikosta Piilota
    6. Seuraa näytön ohjeita kohteesi piilottamiseksi tilapäisesti

    Voit aktivoida ilmoituksesi uudelleen milloin tahansa Muokkaa ilmoituksia -sivulta.

    Sulje ilmoituksesi pysyvästi

    Ilmoituksen sulkeminen pysyvästi:

    1. Siirry osoitteessa airbnb.com kohtaan Ilmoitukset ja valitse ilmoitus
    2. Valitse ilmoitus, jota haluat päivittää, napauttamalla ilmoituksen nimeä tai kolmen pisteen kuvaketta
    3. Napauta Muokkaa
    4. Vieritä ilmoitussivulla alas kohtaan Ilmoituksen tila ja napauta Muokkaa
    5. Napauta Ilmoituksen tila -sivulla Muuta tilaa ja valitse alasvetovalikosta Sulje
    6. Seuraa ohjeita ilmoituksesi sulkemiseksi

    Et voi sulkea ilmoitustasi pysyvästi, jos sinulla on tulevia varauksia tai avoimia varauspyyntöjä. Kohteesi aiemmat arvostelut pysyvät näkyvillä julkisessa profiilissasi – niitä ei voi poistaa.

    Jos haluat sulkea Airbnb-tilisi, lue, miten suljet tai poistat tilisi.

    Saitko tarvitsemasi avun?

    Aiheeseen liittyviä artikkeleita